Property Manager - Århus

Er du nede på jorden, menneskelige og søger nogle af verdens bedste kollegaer? Så stop med at lede, vi har jobbet til dig!

Hvis du er en af dem der vil betegne dig selv som en serviceminded og kvalitetsbevidst-nørd, der nyder at yde lige det ekstra og ikke går på kompromis med detaljen? - Så er du med stor sandsynlighed vores nye Property Manager til vores team i Århus.

Accelerer din karrierer hos os

Fra det øjeblik du bliver en del af vores team for Private Investorer, får du 10 vanvittigt dygtige og ambitiøse kollegaer. Ikke nok med at de er nogle af branchens bedste, så er det altid sjovt at gå på arbejde sammen med dem og de vil hjælpe dig med at accelerere din karriere.

Du bliver en del af en virksomhed i rivende udvikling og du vil få en spændende hverdag med ansvar for din egen portefølje af ejendomme. Du skal derfor kunne se løsningerne frem for begrænsningerne og kunne navigere og prioritere i opgaver med stor variation.

Du vil i jobbet skulle jonglere dine vanvittige talenter indenfor kommunikation, rådgivning og service, med det for øje, at sikre vores lejere og ejere får den bedst tænkelige service.

Derudover vil dine arbejdsopgaver være følgende:

 • Rådgivning og vejledning af vores kunder
 • Lejerservice såsom telefon- og mailhåndtering
 • Administration af ind- og fraflytning
 • Bogføring af leje, fakturaer og afstemning
 • Beregning af varslinger og gennemførelse af lejereguleringer
 • Udarbejdelse af forbrugsregnskaber og finansbudgetter mm.
 • Kvartalsafstemninger og årsregnskaber

Hvad forventer vi af dig?

Vores nye Property Manager er en cool og serviceminded teamplayer, der har lysten til at udvikle sig, dele ud af sine ideer og bidrage til, at vi hele tiden udvikler os som team. Samtidig motiveres du af en dynamisk hverdag, og formår at holde øjnene på bolden – også når det går stærkt.

Har du dertil kendskab til flere af nedenstående er det et plus :

 • Et godt kendskab til lejelovgivningen
 • Erfaring i OMK- ejendomme samt erfaring inden for 5,2 lejemål.
 • Er talstærk og have erfaring med at udarbejde regnskaber
 • Erfaring som Property Manager/ Ejendomsadministrator

Har du regnskabsforståelse og kendskab til UNIK Bolig 4 og har flair IT-systemer generel, er dette et plus.

Hvad kan du så forvente af os?  

Hos os får du en dynamisk hverdag med spændende arbejdsopgaver og mulighed for faglig- og personlige udvikling. Vi ved at vores medarbejdere lægger vægt på en fleksibel hverdag, hvor de selv kan være med til at planlægge og tilrettelægge opgaver og arbejdstid. Derfor tilbyder vi også mulighed for at arbejde hjemmefra og stiller de digitale løsninger til rådighed for en god arbejdsdag på hjemmekontoret.

Derudover tilbyder vi attraktive ansættelsesvilkår på overenskomst, herunder 5 ekstra feriefridage, pensionsordning, fritvalgstillæg og sundhedssikring.

Send os din ansøgning

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning snarest på nedenstående link og senest den 28.juli 2022.

Da vi løbende behandler ansøgningerne, vil vi anbefale dig at sende ansøgningen hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamchef Marianne Juul Hansen på tlf. 27 58 13 99.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøg
Del i dit netværk

Om DEAS A/S
DEAS Group rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.
Frist:
Kontaktperson :
Marianne Juul Hansen Teamchef +45 27 58 13 99
Stillingstype: Fuldtid
Powered by Emply