Process Manager

Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. 

Jobbet som Process Manager 

Som Process Manager vil du skulle bruge dit talent og din erfaring indenfor procesoptimering til at transformere forretningsindsigt til de bedste og mest effektive processer/arbejdsgange. 

Vi er 15 dedikerede kollegaer i IT/Technology, som laver alt fra cloud løsninger til support. Det betyder også, at vi dagligt løser forskellige opgaver, som alle skal sikre, at vi giver den bedste support internt i DEAS, men også til vores lejere og investorer. 

Eksempler på dine konkrete opgaver er:

  • Sikre at vores processer og systemer er strømlinet 
  • Sørge for at vores ITSM-system (Topdesk) er sat optimalt op i forhold til de processer der findes. 
  • Sikre at de opgaver og arbejdsgange der er mellem Deas IT og vores outsourcing partner bliver overholdt og fulgt til døren
  • Identificering af opgaver, som kan understøtte forretningen og arbejdsgang

Hvem er du?

Du helt sikkert har en masse at byde på, og vi er spændte på at høre fra dig, som er entusiastisk og nysgerrig omkring optimering, og som er begejstreret for, og får energi af, at hjælpe og engagere andre. Dertil er du detaljeorienteret med et ”Det fikser vi mindset”.

Vi ser gerne at du har et par års erfaring fra en lignende stilling, og kan trække på din erfaring inden for: 

  • Arbejde med processer og opsætning af disse
  • Change Management
  • Interessent- og stakeholder management 

Vi forestiller os dertil, at du har stærke kommunikations- og samarbejdsevner, formår at arbejde selvstændigt, tager ansvar og bidrager til teamet som helhed.  

Det tilbyder vi i DEAS

DEAS er en dynamisk og spændende virksomhed. Vi er en førende ejendomsadministration- og rådgiver der stræber efter at skabe værdi for vores kunder og samfundet som helhed. Vores værdier – curious, courageous, committed og caring – ligger dybt forankret i alt, hvad vi gør. Vi tror på, at nysgerrighed driver innovation, at positiv energi smitter af, at engagement fører til succes, og at omsorg er det, der skaber meningsfulde relationer.

Vi har skabt en kultur, hvor vi støtter og hjælper hinanden, og hvor fællesskab og en bæredygtig work-life balance er i fokus. Vi tror på, at det er vigtigt at have det godt både på og uden for arbejdspladsen, og vi stræber efter at skabe en harmonisk atmosfære, hvor du kan trives og udvikle dig.

Vi holder til i vores moderne kontor på Flintholm, indtil vi flytter til vores nyopførte domicil på Grønttorvet i Valby efter sommerferien.

Sådan søger du

Send din ansøgning og dit CV snarest og senest den 30. juli 2024 via nedenstående link. Da vi løbende behandler ansøgninger, vil vi anbefale dig at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Operations Manager Kenneth Børling på mail kenb@deas.dk eller telefon +45 27901210.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven

Om DEAS A/S
DEAS er et ejendomsforvaltningsselskab med over 1.000 medarbejdere, der servicerer investorer, lejere og beboere fra kontorer i Danmark og Norden. DEAS forvalter en ejendomsportefølje på mere end 2.600 erhvervs- og boligejendomme svarende til ca. 277 mia. DKK i Norden, som hovedsagelig ejes af institutionelle investorer, private investorer samt ejer- og andelsboligforeninger. DEAS er her ikke kun for de ejendomme, de forvalter, men især for ejendommenes brugere. DEAS’ opgave er at skabe endnu mere værdi for investorer, lejere og beboere. Ikke bare i økonomisk forstand, men også i forhold til social, miljømæssig og menneskelig trivsel. DEAS vil forbedre måden, vi lever på.
Frist:
Kontaktperson :
Kenneth Børling +45 27 90 12 10
Stillingstype: Fuldtid