Facility Manager til København og Århus

Er du typen der med dit engagement, strategiske mindset og faglige ballast kan skabe relationer og samtidig forbedre og udvikle driften af ejendomsporteføljer? Så er du måske vores nye Facility Manager.

Vi er strategiske fagnørder og stolte af det

Noget af det vi er rigtig gode til, er at optimere og udvikle ejendommenes drift. Som vores nye kollega vil du blive en del af en flok dedikerede Facility Managers, der alle er engagerede i ejendomsbranchen. Det betyder, at der er høj faglighed, højt humør og altid et skarpt blik på, at levere værdi til vores investorer.

”Noget af det der er rigtig fedt ved mit job er, at jeg hver dag er med til at arbejde strategisk med driften af de forskellige ejendomme, jeg er lidt ligesom ejendommenes tekniske-omdrejningspunkt”. Michael, ansat i DEAS Group i 18 år.

En hverdag med gang i

Som Facility Manager vil du få en meget tvær-organisatorisk rolle og vil skulle indgå i tæt samarbejde med vores mange forskellige afdelinger, alt sammen for at sikre, at vi hver dag leverer den bedst tænkelige service og rådgivning til investor.

Det indebærer, at du har talent for at danne relationer og har en skarp forståelse af den strategiske drift af de forskellige ejendomme.

Dine opgaver vil variere, men bl.a. bestå i:

 • Bygningsgennemgange og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner
 • Budgetlægning for ejendomme
 • Opfølgning på budgetter
 • Møder med Portfolio Managers, Investorer og bestyrelser
 • Rådgivning af interne og eksterne interessenter om strategisk drift og driftsøkonomi
 • Løbende kunderapportering
 • Koordinere og styre byggesager i tæt samarbejde med teamet
 • Daglig kontakt med samarbejdspartnere

Hvad forventer vi af vores nye Facility Manager?

Der er flere indgange til jobbet, vigtigst af alt er, at du har erfaring med bygninger. Måske har du en uddannelsesmæssig baggrund som bygningskonstruktør, bygningsingeniør, Driftsleder eller Driftschef eller anden faglig relevant uddannelse og erfaring.

Din faglige profil er drevet af at servicere, udvikle og rådgive og sidst, men ikke mindst har du et godt greb om økonomi. Du trives med at arbejde selvstændigt i et kreativt miljø og evner at skabe og vedligeholde relationer. Samtidig motiveres du af en dynamisk hverdag, hvor der er gang i den.

Dertil forestiller vi os at du har erfaring og kendskab til flere af følgende:

 • Viden om budgetlægning, budgetopfølgning og regnskab – gerne i forhold til ejendomsdrift og -vedligehold.
 • Kendskab til lejelovgivning, både bolig- og erhvervslovgivningen
 • Indsigt i driften af en ejendom
 • Kendskab til vigtigheden af stakeholder management
 • Flair for optimering og porteføljeudvikling

Det er en fordel, men ikke et krav at du har kendskab til Unik Bolig 4.

Du skal derudover kunne trives i et dynamisk og livligt arbejdsmiljø, hvor det falder dig helt naturligt at jonglere og have mange bolde i luften. Struktur og evne til at prioritere er afgørende. Du er således både ansvarsbevidst og samvittighedsfuld i forhold til din rolle, og bliver det hele krydret med godt humør, så passer du helt sikkert godt ind i vores team.

Er du vores nye Facility Manager?

Send din ansøgning via nedenstående link. Vi behandler ansøgninger løbende og ansætter når vi har fundet den rigtige kandidat. Så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Director Stefan Leander Søndergaard på: SLS@deas.dk eller på 77 89 03 48 eller Director Johnni Bjerregaard Rasmussen på: jbra@deas.dk eller på 39 46 64 51

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøg
Share in your network

Om DEAS A/S
DEAS er et ejendomsforvaltningsselskab med over 1.000 medarbejdere, der servicerer investorer, lejere og beboere fra kontorer i Danmark og Norden. DEAS forvalter en ejendomsportefølje på mere end 2.600 erhvervs- og boligejendomme svarende til ca. 277 mia. DKK i Norden, som hovedsagelig ejes af institutionelle investorer, private investorer samt ejer- og andelsboligforeninger. DEAS er her ikke kun for de ejendomme, de forvalter, men især for ejendommenes brugere. DEAS’ opgave er at skabe endnu mere værdi for investorer, lejere og beboere. Ikke bare i økonomisk forstand, men også i forhold til social, miljømæssig og menneskelig trivsel. DEAS vil forbedre måden, vi lever på.
Frist:
Kontaktperson :
Stefan Leander Søndergaard +45 31 16 91 16
Stillingstype: Fuldtid